De kortste weg naar werk

Werk is belangrijk, want u kunt hiermee zelf uw inkomen verdienen. Daarnaast geeft het u de kans persoonlijk te groeien en iets bij te dragen aan de maatschappij.

We verwachten daarom dat u er alles aan doet om betaald werk te vinden.

De medewerkers van de afdeling Werk hebben contacten met werkgevers en zijn goed op de hoogte van wat speelt op de arbeidsmarkt.
Zij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het vinden van werk.

Na uw aanmelding krijgt u een afspraak voor een werkgesprek. Dit gesprek is verplicht.

 

Trajectbegeleiders

U vindt makkelijker werk als u werkervaring heeft. Heeft u extra werkervaring nodig? Dan krijgt u een gesprek met een van onze trajectbegeleiders. Deze kijkt samen met u wat u nodig heeft. De werkervaring kunt u op verschillende manieren opdoen. Bijvoorbeeld binnen ons werkleerbedrijf.

De afspraken die u maakt met de trajectbegeleider leggen wij vast in een plan van aanpak.

Een traject duurt zo lang als het nodig is, maar zo kort als het kan.

Het vinden van betaald werk is altijd het doel.

Matchers

De matcher zoekt samen met u naar een betaalde baan.

U krijgt advies bij het maken van een goede CV. Daarnaast krijgt u tips waar u vacatures kunt vinden en neemt de matcher uw sollicitatieactiviteiten met u door. De matcher stelt u ook voor op vacatures die we van bedrijven hebben en die goed bij u zouden passen. 
 

 

 

Jobcoaches

De jobcoach zorgt dat een medewerker met een arbeidsbeperking optimaal kan werken. Bij Orionis Walcheren krijgen medewerkers, die gedetacheerd zijn, een Jobcoach.

De jobcoach is aanspreekpunt voor de medewerker en voor de werkgever.