Hulp bij geldzorgen

dinsdag 27 september 2022

Uw geldzaken op orde krijgen én houden is soms al moeilijk genoeg. Maar het kan nog lastiger worden nu de prijzen voor boodschappen en energie zo hoog zijn. Heeft u of iemand in uw omgeving geldzorgen? Wacht dan niet te lang met het vragen van hulp.

Neem snel contact met ons op via 0118-432700 of maak een afspraak via deze link onze website.

Anonieme hulp via telefoon

Wilt u liever anoniem met iemand praten? Dan kunt u ook telefonisch hulp vragen bij de Nederlandse Schuldhulproute. Het telefoonnummer is 0800-8115. Deze hulp is gratis. Lees er meer over op de website van ‘Hulp bij geldzorgen’

Zelf uw geldzorgen oplossen

Wilt u liever eerst zelf proberen uw geldzorgen op te lossen? Op de website van het Nibud staat veel informatie en handige tips. Bijvoorbeeld  In 6 stappen schuldenvrij! - Zelf je schulden regelen.nl). Ook kunt u er voorbeeldbrieven vinden die u naar schuldeisers kunt sturen en kunt u een aflosplan maken.

Thuisadministratie van Humanitas

Vaak gaan geldzorgen samen met problemen met de administratie. Weet u niet goed wat u wel en niet moet bewaren? Of vindt u het lastig om ingewikkelde brieven te begrijpen? In dat geval kunnen de vrijwilligers van de Thuisadministratie van Humanitas u helpen. Meer weten? Kijk dan op Thuisadministratie Zeeland (humanitas.nl).

Goed om te weten: de hulp van deze organisatie is gratis.

Deel dit artikel:
Afbeelding voor E-mail