Uw producten in de kleur die u wilt

Op onze poedercoating afdeling kleuren we allerlei producten in de kleur die u kiest. Elke kleur heeft een eigen RAL-kleurcode. Met deze code kunnen wij precies de kleur maken die u wilt. Er zijn meer dan tweeduizend RAL-kleuren. Ook zijn er kleureffecten, zoals mat of glanzend. Wat u ook kiest, we kunnen alle RAL-kleuren voor u poedercoaten. Zo krijgt uw product precies de uitstraling die u wilt.

Met poedercoating maken we metalen producten mooier en sterker. Wij leveren producten van hoge kwaliteit, met zorg gemaakt door onze medewerkers. 

 

 

Het proces van poedercoating

Poedercoating is een manier om een laagje kleur op een product te maken. Dit wordt gedaan door het aanbrengen van poedercoating poeder, dit is een gedroogde kleurpoeder, met gebruik van elektriciteit. Daarna gaat het product in een oven. Het poeder smelt en vormt een sterke en duurzame beschermlaag. Deze laag beschermt tegen roest, slijtage en het weer. Het maakt het product ook mooi glad en netjes.

Waarom samenwerken met Orionis Walcheren?

Wilt u iets bij onze afdeling Poedercoating laten maken? Wij kunnen u helpen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen snel met uw werk of product beginnen. Dit kan bij ons, maar onze medewerkers kunnen ook tijdelijk bij u in het bedrijf werken.

En er zijn nog meer voordelen:

  • U helpt met het bereiken van belangrijke doelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook wel SROI- en MVO-doelstellingen genoemd;
  • U geeft iedereen een kans om mee te doen in het werkproces. Mensen die moeilijk werk kunnen vinden, krijgen bij ons een plek.  Zo helpen we iedereen om zijn of haar talenten te gebruiken en te ontwikkelen;
  • Onze certificaten bewijzen dat we goed werk leveren. Onze producten zijn veilig en van hoge kwaliteit. U kunt dus vertrouwen op ons vakmanschap en onze producten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bart Nieuwenhuijse. Hij bespreekt graag met u de mogelijkheden.