Van Australië tot Irak en Argentinië: de ledverlichting en displays die we bij Orionis Walcheren monteren gaan de hele wereld over. Gemaakt in Nederland, door onze medewerkers met veel ervaring. We doen montagewerk in series. Zoals een lamp, fietsslot of elektronisch schakelbord in elkaar zetten.

Wat doen we?

Op onze montage-afdelingen werken voornamelijk medewerkers met een arbeidsbeperking. Zij staan centraal en de manier van werken is aangepast aan waar zij goed in zijn. Onze medewerkers zijn goed in werk dat vaak herhaalt en voeren dat serieus en precies uit.

Onze grootste opdrachtgevers zijn Bever en Illuxtron. Voor hen monteren wij ledverlichting en maken we displays voor benzinestations.

Hoe kunt u met ons samenwerken?

Heeft u terugkerende montagewerkzaamheden? We doen dit graag voor u. We zetten onderdelen met de hand in elkaar en kunnen bijvoorbeeld ook schroeven, boren, popnagelen en solderen. Ook maken we snoeren met een knip-strip machine. 

Heeft u eenvoudig werk op uw eigen locatie, wat uitgevoerd kan worden door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt? Ook dan spreken we graag met u over de mogelijkheden, zoals detachering.
 

Medewerker aan het woord

Laura:
“Ik controleer de lampen die hier geproduceerd worden. Er zit 7 jaar garantie op, dus wat we maken moet goed zijn. Ik controleer of de order goed is en het aantal. Of er lakschade is, de popnagels goed zitten, het licht brandt en de spiegel goed zit. Dat doe ik natuurlijk niet alleen hè. Dat je niet denkt dat mijn collega’s niks doen. Ik werk hier al 10 jaar en ik vind het heel leuk. Als er iets is, ook privé, luisteren ze naar je en dat is heel fijn. Bij ons worden verschillende talenten samengevoegd." 

Opdrachtgever aan het woord

Janne-Sophie, kwaliteitsmedewerker bij Illuxtron International:
“Ik ben wekelijks bij Orionis Walcheren om te zien hoe het gaat met de assemblage. De medewerkers vertellen me wat goed gaat en wat niet, zodat we dat kunnen verbeteren. We hebben de manier van werken een stuk eenvoudiger kunnen maken waardoor de assemblage sneller gaat. Het is prettig om dat samen met Orionis Walcheren te doen. 

Persoonlijk haal ik ook veel plezier uit de samenwerking. Je ziet hoeveel passie ze erin leggen om lampjes in elkaar te schroeven. En ze zijn er heel trots op.”
 

Wat levert het voor u op?

Als opdrachtgever profiteert u van vele voordelen:

 • U heeft toegang tot verschillende werksoorten onder één dak. Zo werkt u efficiënt en het bespaart vervoerskosten en tijd;
 • Onze certificeringen garanderen hoge kwaliteit. Zoals BRC en HACCP;
 • Uw product wordt volledig in Nederland gemaakt en dat werkt waardeverhogend;
 • Het draagt bij aan uw SROI- en MVO-doelstellingen;
 • U profiteert van onze expertise en die uit ons netwerk, zoals andere opdrachtgevers en HZ University of Applied Sciences;
 • We schalen flexibel op en af wanneer dat nodig is;
 • U kunt deelprocessen volledig aan Orionis Walcheren uitbesteden;
 • We hebben opslagcapaciteit en kunnen uw producten direct naar de klant verzenden;
 • Onze medewerkers werken precies, zijn gemotiveerd en trots op wat zij maken. Het komt bijna nooit voor dat we een fout moeten herstellen;
 • Het biedt een oplossing voor de krappe arbeidsmarkt.

Sociaal ondernemen loont!

Wat is de sociale impact als u samenwerkt met Orionis Walcheren?

Over 1 ding zijn wij het meest gepassioneerd. Dat is de invloed van werk op het leven van onze medewerkers en bijstandsgerechtigden. Een baan maakt hen gelukkig en biedt perspectief. Meedraaien op de arbeidsmarkt versterkt het gevoel van eigenwaarde en verantwoordelijkheid. De verhalen die wij dagelijks horen, bevestigen dat keer op keer.

En er zijn meer voordelen. Zoals:

 • U behaalt SROI- en MVO-doelstellingen;
 • U draagt bij aan het terugdringen van tekorten voor uw eigen gemeentelijke organisatie;
 • U draagt bij aan een arbeidsmarkt waarin iedereen de kans heeft om mee te doen.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan op werkdagen contact op met

 • Renate Krijnen, Accountmanager Werkleerbedrijf, tel. +316 29 635 148
 • Ronald Lokerse, Teammanager Werkleerbedrijf, tel.  +316 49 879 680 
 • of vraag via ons bedrijfsbureau een offerte aan.