Wat doen we op de afdeling Monteren?

Op de afdeling Monteren monteren we verschillende producten. Van laadpalen tot ledverlichting en van displays tot infraroodpanelen.

Eind 2022 zijn we gestart met het monteren van laadpalen. Een samenwerking tussen Orionis Walcheren en Raepsaet. Andere opdrachtgevers zijn onder andere Illuxtron en Bever Innovations. Voor hen monteren wij ledverlichting en maken we displays voor benzinestations. Deze gaan de hele wereld over.

Samenwerken met ons montagebedrijf

Heeft u montage- of assemblagewerkzaamheden? Wij verzorgen dit graag voor u. We zetten onderdelen met de hand in elkaar en kunnen bijvoorbeeld ook schroeven, boren, popnagelen en solderen. Ook maken we kabelbomen met een knip-strip machine.

Heeft u werk op uw eigen locatie, wat uitgevoerd kan worden door onze medewerkers? Ook dan spreken we graag met u over de mogelijkheden, zoals detachering.

 

Opdrachtgever aan het woord

Voor onze opdrachtgever Illuxtron International monteren we al een paar jaar lampen. Janne-Sophie, kwaliteitsmedewerker bij Illuxtron International, vertelt het volgende over onze samenwerking:

“Ik ben wekelijks bij Orionis Walcheren om te zien hoe het gaat met de assemblage. De medewerkers vertellen me wat goed gaat en wat niet, zodat we dat kunnen verbeteren. We hebben de manier van werken een stuk eenvoudiger kunnen maken waardoor de assemblage sneller gaat. Het is prettig om dat samen met Orionis Walcheren te doen."

Medewerker aan het woord

Laura vertelt graag over haar ervaring in het montagebedrijf:

“Ik controleer de lampen die hier geproduceerd worden. Er zit 7 jaar garantie op, dus wat we maken moet goed zijn. Ik controleer of de order goed is en het aantal. Of er lakschade is, de popnagels goed zitten, het licht brandt en de spiegel goed zit. Ik werk hier al 10 jaar en ik vind het heel leuk. Bij ons worden verschillende talenten samengevoegd." 

Voordelen om samen te werken

Wilt u iets bij onze afdeling Monteren laten maken? Wij kunnen u helpen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen snel met uw werk of product beginnen. Dit kan bij ons, maar onze medewerkers kunnen ook tijdelijk bij u in het bedrijf werken.

En er zijn nog meer voordelen:

  • U helpt met het bereiken van belangrijke doelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook wel SROI- en MVO-doelstellingen genoemd;
  • U geeft iedereen een kans om mee te doen in het werkproces. Mensen die moeilijk werk kunnen vinden, krijgen bij ons een plek.  Zo helpen we iedereen om zijn of haar talenten te gebruiken en te ontwikkelen;
  • Onze certificaten bewijzen dat we goed werk leveren. Zoals de certificaten BRC en HACCP. Onze producten zijn veilig en van hoge kwaliteit. U kunt dus vertrouwen op ons vakmanschap en onze producten.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u een van onze medewerkers van de afdeling Monteren bij u laten werken? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bart Nieuwenhuijse. Hij bespreekt graag met u de mogelijkheden.