Wat doen we op de afdeling Metaalbewerking?

De belangrijkste taken van onze afdeling Metaalbewerking zijn: metaal ponsen, metaal zetten, metaal kanten en het snijden en assembleren van metaal. Dit doen we zorgvuldig en goed. We gebruiken verschillende soorten materialen, zoals roestvrij staal (RVS) en aluminium.

We werken met machines die metaal in vormen kunnen snijden en samenstellen. Een van deze machines voor metaalbewerking is de ponsnibbelmachine. Onze machines zijn modern en werken precies. Dit betekent dat we bijna alles voor u kunnen maken, in grote of kleine aantallen.

We doen veel seriematig werk. Zo leert ons team het werk goed. We steunen hen en luisteren naar hun idee├źn om slimmer te werken. We kunnen snel schakelen en aanpassingen maken wanneer dat nodig is. Elk stuk metaal dat we bewerken, controleren we voordat deze verstuurd wordt naar de klant. Onze medewerkers en begeleiders hebben veel ervaring en zorgen dat alles van goede kwaliteit is.

Waarom samenwerken met Orionis Walcheren?

Wilt u iets bij onze afdeling Metaalbewerking laten maken? Wij kunnen u helpen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen snel met uw werk of product beginnen. Dit kan bij ons, maar onze medewerkers kunnen ook tijdelijk bij u in het bedrijf werken.

En er zijn nog meer voordelen:

  • U helpt met het bereiken van belangrijke doelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook wel SROI- en MVO-doelstellingen genoemd;
  • U geeft iedereen een kans om mee te doen in het werkproces. Mensen die moeilijk werk kunnen vinden, krijgen bij ons een plek.  Zo helpen we iedereen om zijn of haar talenten te gebruiken en te ontwikkelen;
  • Onze certificaten bewijzen dat we goed werk leveren. Zoals de certificaten BRC en HACCP. Onze producten zijn veilig en van hoge kwaliteit. U kunt dus vertrouwen op ons vakmanschap en onze producten.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u een van onze medewerkers van de afdeling Metaalbewerking bij u laten werken? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bart Nieuwenhuijse. Hij bespreekt graag met u de mogelijkheden.