Onze werkzaamheden als graveerbedrijf

Bij Orionis Walcheren vindt u een uniek graveerbedrijf voor al uw graveringen. Het graveerbedrijf van Orionis Walcheren graveert verschillende borden en naamplaatjes.

Het graveerwerk doen wij op kunststof of metaal. Onze medewerkers graveren de borden en vullen ze vervolgens letter voor letter met een weerbestendige lak. Het graveren van borden doen we tot een maximaal formaat van 1,5 bij 2 meter. Het inlakken van de graveringen gebeurt met de hand, met hele fijne naaldjes.

We maken de borden weerbestendig door laminaat op de borden te plakken. Dit laminaat printen wij met onze UV-printer en kan op alle formaten. Een voorbeeld van ons werk zijn de grote borden die bij de kustovergangen staan. Hier plakken wij nog een extra laag laminaat over. Zo raken de borden niet beschadigd bij de verschillende weersomstandigheden.

Professioneel borden graveren

Een van onze meest gevraagde diensten is het graveren van borden. Of u nu naamplaatjes, in-memoriaam-bordjes of informatieve borden nodig heeft, wij kunnen deze graveren volgens uw wensen. Ons graveerbedrijf staat in Zeeland bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze gegraveerde borden. Afbeeldingen worden gedigitaliseerd en aangepast voor onze graveermachine. Zo leveren we het beste resultaat met onze graveerservice.

Samenwerken met ons graveerbedrijf

Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken. Onze klanten in Zeeland en de rest van Nederland vertrouwen op onze expertise en vakmanschap. Wilt u uw graveerwerk  door een graveerbedrijf in Nederland laten doen? Orionis Walcheren is een betrouwbare partner. Wij werken nauw samen met onze klanten. Wij zorgen dat uw gegraveerde borden precies worden zoals u dat voor ogen heeft.  

Medewerker graveerbedrijf Orionis Walcheren aan het woord

Kees, medewerker Graveren:
“Ik heb het reuze naar mijn zin. Ik vind het belangrijk om het werk keurig netjes te maken en dan komt de klant misschien wel terug. Hier help ik mee in het hele proces. Je moet goed nadenken bij de opdrachten die je binnenkrijgt. Dan bespreken we hoe we het gaan doen. Met lastige klusjes komen ze vaak naar mij toe.”

Wat levert een samenwerking met ons graveerbedrijf u op?

Als opdrachtgever van ons graveerbedrijf profiteert u van vele voordelen:

 

  • Het draagt bij aan uw SROI- en MVO-doelstellingen;
  • U profiteert van onze expertise en ons netwerk;
  • We werken met korte levertijden;
  • Samenwerken met ons helpt bij de krappe arbeidsmarkt;
  • Uw product wordt volledig in Nederland gemaakt. Dit verhoogt de waarde.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bart Nieuwenhuijse. Hij bespreekt graag met u de mogelijkheden.