• Home
  • Werkleerbedrijf Orionis Walcheren

Een veilige werkplek voor als het nodig is

Ontdek het Werkleerbedrijf van Orionis Walcheren

Een werkleerbedrijf is een plek waar mensen tegelijkertijd kunnen werken en leren. Bij ons Werkleerbedrijf krijgen mensen de kans om nieuwe dingen te leren en werkervaring op te doen. Zo worden onze werknemers, die daarvoor in aanmerking komen, klaargemaakt voor een reguliere baan.

Wij zijn een brug naar de arbeidsmarkt voor mensen die buiten het reguliere werk vallen. Bij ons werken mensen met een bijstandsuitkering die een werkleertraject volgen of medewerkers met een arbeidsbeperking. We helpen hen en luisteren naar hun ideeën om steeds slimmer te werken. Wij begeleiden en ondersteunen mensen in hun ontwikkeling.

Ons doel is om iedereen een kans te geven op werk wat bij ze past. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding, training en het opbouwen van werkervaring. Dit kan direct in de praktijk bij Orionis Walcheren of bij een bedrijf waarmee we samenwerken. Ontdek meer over de mogelijkheden bij het Werkleerbedrijf van Orionis Walcheren in onze brochure ‘Wat kunnen wij voor u betekenen?.

Binnen het Werkleerbedrijf van Orionis Walcheren hebben we 14 afdelingen. Onderaan de pagina vindt u meer informatie over onze afdelingen en mogelijkheden om samen te werken.

Orionis Walcheren: Samen werken aan de toekomst

Wij werken voor verschillende bedrijven. Een paar voorbeelden zijn:

  • Bever Innovations, voor hen monteren we de prijzendisplays voor benzinestations.
  • Gemeente Middelburg is een klant van de afdeling Mailingservice. Wij maken proefbestanden en printen en versturen onder andere de gemeentelijke aanslagen, brieven en ontvangstbevestigingen.  
  • Braber Groenvoorziening is al meer dan 15 jaar klant waar onze medewerkers in de groenvoorziening werken.
  • Voor Illuxtron produceren we de ledverlichting. 

De bedrijven waar wij mee samenwerken, hebben er voordeel van dat wij flexibel zijn en goede kwaliteit leveren in ons Werkleerbedrijf. Onze opgeleide medewerkers voeren diverse taken uit. In ons Werkleerbedrijf hebben wij vele werkzaamheden onder één dak. Hierdoor kunnen wij vaak een opdracht van a tot z uitvoeren. Het tijdelijk uitlenen van een medewerker van Orionis Walcheren biedt werkgevers een unieke kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Tegelijkertijd profiteert u van gemotiveerd en goed begeleid personeel.

Bekijk de mogelijkheden met het Werkleerbedrijf van Orionis Walcheren

Wilt u met ons samenwerken of heeft u hulp nodig bij het vinden van personeel? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bart Niewenhuijse. Hij bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Bij Orionis Walcheren willen we dat iedereen kan werken. Samen maken we de toekomst beter voor iedereen.