Sociale Cliëntenraad Walcheren zoekt leden

dinsdag 12 juni 2018
logo SCW

De Sociale Cliëntenraad Walcheren (SCW) komt op voor de belangen van cliënten van Orionis en voor alle inwoners van Walcheren met een laag inkomen. En geeft hulp, informatie en advies. 

Een belangrijke taak van de SCW is het geven van advies (inspraak) aan Orionis Walcheren en de Walcherse gemeenten over alles wat cliënten aangaat. Wat gaat er wel en niet goed. Of hoe het beleid in de praktijk werkt. 

Ook adviseert de Sociale Cliëntenraad Walcheren over nieuw beleid: Waar moeten Orionis en gemeenten op letten bij het maken van nieuw beleid? Wat is belangrijk voor cliënten? Ervaringen van cliënten uit de praktijk zijn daarbij heel belangrijk.

Ben je cliënt van Orionis Walcheren? En wil je meedenken over onderwerpen die cliënten van Orionis en de Walcherse minima aangaan? Dat kan via de Sociale Cliëntenraad Walcheren. Zij hebben een vacature voor vrijwilligerswerk.

Heb je belangstelling? Reageer dan via het vacatureformulier. Het is wel belangrijk dat je een computer met internetverbinding hebt. 

 

Ervaringen kun je ook delen via telefoon, e-mail en door naar het SCW inloopspreekuur te komen. De Sociale Cliëntenraad Walcheren is onafhankelijk en werkt op basis van vertrouwelijkheid.

Bezoek voor meer informatie de website van de SCW.
 

Deel dit artikel: